A sikeres méhészkedés

szerző: Héjas Endre 1926 Pátria Nyomda - Hasonmás kiadása. 445 szövegközi képpel és ábrával illusztrálva. Az Orsz. Magyar Méhészeti Egyesület megbízásából írta: Héjas Endre ny. meteorológiai intézeti aligazgató, az O. M. M. E. alelnöke, a "Magyar méh" szerkesztője. Mikor az…
5 513 Ft
(5 250 Ft + 5% ÁFA) / db
szerző: Héjas Endre 1926 Pátria Nyomda - Hasonmás kiadása. 445 szövegközi képpel és ábrával illusztrálva. Az Orsz. Magyar Méhészeti Egyesület megbízásából írta: Héjas Endre ny. meteorológiai intézeti aligazgató, az O. M. M. E. alelnöke, a "Magyar méh" szerkesztője. Mikor az Országos Magyar Méhészeti Egyesülettől a megtisztelő megbízást kaptam, hogy egy, a mai kor színvonalán álló, úgy elméleti, mint gyakorlati igényeket kielégítő kézikönyvet írjak, tisztán láttam a nehézségeket, amelyek egy ilyen munka megírásánál felmerülnek.
Olyan munkát kellett írnom, amely a kisebb igényű méhészeti vezérfonalak s másfelől a nagyobbszabású kézikönyvek között mintegy középutat tartva, a haladni kívánó méhészek elméleti tudásvágyát kielégítse s viszont megvilágítsa az utakat, amelyeken haladva, az eddiginél fokozottabb gyakorlati eredményeket érhetünk el.

Szállítás

PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


A Foxpost oldalán (foxpost.hu) válassza ki az Önhöz legközelebbi csomagpontot. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra ingyenesen szállítunk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!