Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

ANTIK KÖNYVKIADÓ WEBÁRUHÁZA

Kedves Könyvbarátunk!

Üdvözöljük a Históriaantik Kiadó webáruházában!

Kiadónk célul tűzte ki, hogy a történelem, régészet, néprajz művészettörténet tudományágaiban színvonalas szakkönyvek kiadását segíti elő. 2009-ben indítottuk útjára a Históriaanti Kiadó reprintsorozatát, melyben ritka, könyvtárakban is nehezen fellelhető szakkönyvek kiadását tűztük ki célul. Jelenleg közel 2000 címmel rendelkezünk. Könyveink kemény borítással manufaktúrában készülnek, elkészülésük 4-5 napot vesz igénybe. A hatályos szerzőjogi törvények szerint arról a könyvről készíthető szabadon reprint változat, melynek szerzője, több szerző esetén az összes szerzője legalább 70 éve elhunyt. 

Vállaljuk magánszemélyek részére  a weben szabadon felhasználható dokumentumok nyomtatását és kötését. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ebben az esetben a szerzői jogok miatt kizárólag magáncélokra áll módunkban elkészíteni a nyomtatványt, amely kereskedelmi forgalomba nem hozható! Amennyiben a dokumentumra nincsen szüksége abban az esetben sem értékesítheti!!!

Vállaljuk magánkiadások elkészítését és forgalmazását is. Velünk nem vállal nagy kockázatot, kis példányszámban, olcsón eltudjuk készíteni kiadványát, nem kell nagy nyomdai költségekbe fektetnie. Vállaljuk a szerkesztést, nyomtatást, kötést és a forgalmazást is. Ha Önnek van kézirata, bátran keressen minket és kérjen árajánlatot a historiaantik@gmail.com e-mailen.

Webáruházunkban nem csak a Históriaantik Kiadó könyveit találja meg, hanem további történelemmel és társadalomtumányokkal kapcsolatos műveket is, amelyek a webáruház további menüjében találhatóak. Régebben kiadott, mára már nehezen beszerezhető munkák is találhatóak közöttük zömében teljesen új, ritkábban használt állapotban. Tekintse át teljes kínálatunkat, használja a kereső menüt, hogy az Önt érdeklő kiadványok ne kerüljék el figyelmét.

További szép napot és jó böngészést!