Utolsó darabok 3-4 . nap  Gyártó: HVG Kiadó »

Alan Siegel, Irene Etzkorn – Csak egyszerűen!

Akciós!
Az akció időtartama: 2021-02-02 - A készlet erejéig.
Alan Siegel, Irene Etzkorn.  "A lehető legegyszerűbben közelítsünk meg mindent, de annál semmivel sem egyszerűbben." Albert Einstein   Nap mint nap bosszankodunk, mert egyre több megfejthetetlen számla, érthetetlen szerződés és túlbonyolított termék rabolja…
3 901 Ft 3 119 Ft [7.84EUR]
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Alan Siegel, Irene Etzkorn.  "A lehető legegyszerűbben közelítsünk meg mindent, de annál semmivel sem egyszerűbben."
Albert Einstein
 
Nap mint nap bosszankodunk, mert egyre több megfejthetetlen számla, érthetetlen szerződés és túlbonyolított termék rabolja időnket, türelmünket és pénzünket.
Alan Siegel és Irene Etzkorn felismerték az egyszerűségben rejlő erőt. Rengeteg példán keresztül mutatják be, hogyan válhatunk sikeresebbé, versenyképesebbé és kiegyensúlyozottabbá az üzleti életben, az állami szférában és az élet valamennyi területén, ha empátiára, érthetőségre és a lényegre törekszünk.

Szállítás

Foxpost csomagautomata


1, Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb Foxpost csomag automatát. Segítség: https://foxpost.hu/csomagautomatak 2, Kattintson a + egyéb cím hozzáadása menüre és írja be a Foxpost címét, majd jelölje ki. 3, A megfelelő mezőkben adja meg mobilszámát és email címét. 5, Amikor összecsomagoltuk megrendelését, erről e-mailben értesítést kap. 6, A Foxpost az Ön által megadott mobilszámra egy kódot küld, ezzel tudja majd a megrendelését átvenni. 7, A Foxpost automatánál bankkártyával tud fizetni.

Szállítási díj: 1 200 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek