Raktáron

A magyar halászat könyve 1. rész

Akciós!
Szerző: Hermann Ottó.  Hasonmás kiadás, Históriaantik Kiadó 2013, ragasztott keménykötésben. B5 méret, 618 oldal Herman Ottó kétkötetes műve 1887-ben jelent meg. Könyvében a történeti tényeket, a halászat fejlődését mutatja be rengeteg ábrázolással mellékelve.…
9 900 Ft 6 900 Ft [17.55EUR]

Szerző: Hermann Ottó.  Hasonmás kiadás, Históriaantik Kiadó 2013, ragasztott keménykötésben. B5 méret, 618 oldal

Herman Ottó kétkötetes műve 1887-ben jelent meg. Könyvében a történeti tényeket, a halászat fejlődését mutatja be rengeteg ábrázolással mellékelve.

 

A magyar halászat könyve című könyv lexikonjellegűMagyarország halairól és halászatáról szóló kétkötetes (I–II) „élővilág- enciklopédia”, melyet 1887-ben Herman Ottó írt és látott el képekkel.

A könyv megszületéséhez Semsey Andor mecénási támogatása biztosította az anyagi hátteret. Bár számos kérdésben elavult, mégis jól használható amiatt, hogy részletes leírásokat tartalmaz Magyarország halfajairól és a népi halászatról. Mintegy ezer oldalas háromszáz ábrával, tizenkét műlappal és kilenc kőnyomatú táblával illusztrált könyv. Az eredeti kiadás óta több utánnyomás történt

„E könyv úgy keletkezett, mint keletkezik a forrás, a forrásból az ér, a futó érből a patak. Lehet a patakból folyó, e könyv azonban csak patak akart maradni, célja az, hogy bevétessék a magyar művelődés nagy folyamatába, s ha nem is sokkal, de valódival gyarapítsa a folyam erejét” (Hermann Ottó)

 

Szállítás

Foxpost csomagautomata


1, Válassza ki az Önhöz legközelebb eső foxpost csomagautomatát. Segítség: https://foxpost.hu/csomagautomatak, miután kiválasztotta, kérem írja be a megfelelő menübe a weboldalon a csomagautomata címét. 2, A kért mezőben adja meg mobilszámát. 3, Amikor összecsomagoltuk megrendelését, erről e-mailben értesítést kap. 4, A Foxpost az Önáltal megadott mobilszámra egy kódot küld, ezzel tudja majd a megrendelését átvenni. 45 A Foxpost automatánál bankkártyával tud fizetni.

Szállítási díj: 1 100 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek