Utolsó darabok 3-4 . nap  Gyártó: HVG Kiadó »

Roland Gareis – Projekt? Örömmel!

Akciós!
Az akció időtartama: 2021-02-02 - A készlet erejéig.
Roland Gareis Sokan próbáltak már unalmas témáról érdekes könyvet írni, ami valljunk be őszintén, nem igazán szokott sikerülni.A Projekt? Örömmel című könyvet Roland Garies, a bécsi egyetem projektmenedzsment professzora írta, aki évek óta nemzetközileg…
4 988 Ft 3 990 Ft [10.28EUR]

Roland Gareis

Sokan próbáltak már unalmas témáról érdekes könyvet írni, ami valljunk be őszintén, nem igazán szokott sikerülni.
Projekt? Örömmel című könyvet Roland Garies, a bécsi egyetem projektmenedzsment professzora írta, aki évek óta nemzetközileg elismert szakember. A könyvet nemcsak anyanyelvén (azaz németül), hanem angolul, magyarul, kínaiul és románul is kiadták.
Ebből én arra a következtetésre jutottam, hogy ezt a könyvet a szakmán belül is elismerik.

A könyv koncepciója, hogy átfogó képet adjon arról, mi is valójában a projekt. Nem is gondolnánk, hogy a projekt mennyire része a mindennapi munkánknak. Ezt a szót a mai világban mindennaposan használjuk, közben nem is vagyunk tisztában a jelentésével.

Gondoljunk csak bele, hogy ezt a szót napjainkban annyiszor halljuk, mint a menedzser szót, amit szintén nem is egyszer tévesen használunk.
A projektet, mint kifejezést használjuk, ha egy időigényesebb, vagy nagyobb horderejű munkáról van szó, és közben megfeledkezünk ennek a szónak a valóságos, igazi jelentéséről. A könyv igen szellemes definíciót tartalmaz: „olyan másság, amely másságot hoz létre”.

Szállítás

Foxpost csomagautomata


1, Válassza ki az Önhöz legközelebb eső foxpost csomagautomatát. Segítség: https://foxpost.hu/csomagautomatak, miután kiválasztotta, kérem írja be a megfelelő menübe a weboldalon a csomagautomata címét. 2, A kért mezőben adja meg mobilszámát. 3, Amikor összecsomagoltuk megrendelését, erről e-mailben értesítést kap. 4, A Foxpost az Önáltal megadott mobilszámra egy kódot küld, ezzel tudja majd a megrendelését átvenni. 45 A Foxpost automatánál bankkártyával tud fizetni.

Szállítási díj: 1 100 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek