Raktáron 3-4 . nap  Gyártó: Ezotéria »

Spirituális Csatorna

Vivamus-Barbara Burns_ Mandala-Veda Könyvkiadó_ A Legfelsőbb Irányító tud a legutolsó fűszálról is. De mit tudunk mi emberek önmagunkról és a minket egykor befogadó világról? Vannak-e eszközeink az empírikus, tapasztalati érzékelésen túl? Van-e mód arra, hogy elérjük a durva…
1 000 Ft
(952 Ft + 5% ÁFA) / db
Vivamus-Barbara Burns_ Mandala-Veda Könyvkiadó_ A Legfelsőbb Irányító tud a legutolsó fűszálról is. De mit tudunk mi emberek önmagunkról és a minket egykor befogadó világról? Vannak-e eszközeink az empírikus, tapasztalati érzékelésen túl? Van-e mód arra, hogy elérjük a durva fizikai létezésen túli, kétségtelenül létező dimenziókat? Létesíthetünk-e mi, egyéni lelkek, személyes kapcsolatot a magasabb szellemiséggel, vagy csupán könyvekre és írásmagyarázókra szorítkozhatunk? Azok számára, akik tágítani szeretnék spirituális látóterüket, e kötet válasza egyértelmű. Igen! A kifinomult dimenziók elérésének eszközei léteznek, alkalmazásuk személyes előrehaladásuk és lelki tájékozódásunk érdekében egyenesen kívánatos.

Szállítás

PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


A Foxpost oldalán (foxpost.hu) válassza ki az Önhöz legközelebbi csomagpontot. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra ingyenesen szállítunk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!