Raktáron 3-4 . nap

Teréz Anya- Az Egyszerű Ösvény

Lucinda Vardey_ Szent Gellért Egyházi Kiadó_ A csend gyümölcse az ima Az ima gyümölcse a hit A hit gyümölcse a szeretet A szeretet gyümölcse a szolgálat A szolgálat gyümölcse a béke. Fogadd a csendet, hogy imádkozhass, imádkozz, hogy növekedjék hited, higgy, hogy szerethess, élj…
3 675 Ft
(3 500 Ft + 5% ÁFA) / db
Max. rendelhető 1 db
Lucinda Vardey_ Szent Gellért Egyházi Kiadó_ A csend gyümölcse az ima
Az ima gyümölcse a hit
A hit gyümölcse a szeretet
A szeretet gyümölcse a szolgálat
A szolgálat gyümölcse a béke.

Fogadd a csendet, hogy imádkozhass, imádkozz, hogy növekedjék hited, higgy, hogy szerethess, élj szeretetben, hogy szolgálni tudj, szolgálj, hogy megleld békéset.
Fogadd az egyszerűt, hogy Istenben élhess, és teremtsd meg az erőt magadban, amely az egyszerű ösvényen való járáshoz oly nélkülözhetetlen.
Mindenki számára szól kalkuttai Teréz anya verse: Hozzátok, akik fivérek és nővérek vagytok Istenben, és Hozzátok, akik még nem sejtitek kereszténységetek…
Fogadjátok szeretettel misszionáriusainak élő példáját, véget nem érő szolgálatuk himnuszát, amely imádságos szívvel zengi a türelem és gyengédség diadalát olyan korban, amikor a háborúk, a mindennapi ellenségeskedések zaja lassacskán a templomok csendjétől is megfoszt bennünket.
Az egyszerű ösvény az igaz útról tudat … az útról, amelynek mérföldköveit a vers sorai jelzik, az útról, amelyben a szolgálat révén megleled a békét, és ismét eljutsz a csendbe, Istenhez. Erről szól Teréz anya könyve.

Szállítás

PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


A Foxpost oldalán (foxpost.hu) válassza ki az Önhöz legközelebbi csomagpontot. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra ingyenesen szállítunk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!