Raktáron 3-4 . nap

Krisztus És A Többi Isten

Erwin W. Lutzer_ Lélek És Élet Alapitvány_ Megszaporodtak a megváltók! A plakátokról guruk mosolyognak, a kirakatokban a New Age irodalom sikerkönyvei virítanak. A szellemi kínálat úgy megnőtt, hoy a káoszban a legtöbben nem ismerik ki magukat. Sokan lemondanak a tájékozódásról,…
1 000 Ft
(952 Ft + 5% ÁFA) / db
Max. rendelhető 1 db
Erwin W. Lutzer_ Lélek És Élet Alapitvány_ Megszaporodtak a megváltók! A plakátokról guruk mosolyognak, a kirakatokban a New Age irodalom sikerkönyvei virítanak. A szellemi kínálat úgy megnőtt, hoy a káoszban a legtöbben nem ismerik ki magukat. Sokan lemondanak a tájékozódásról, és kijelentik: minden vallás, minden világnézet ugyanazt az istenséget közelíti meg más-más oldalról. Nincs abszolút igaszság, minden út jó annak, aki járja.
Ugyanezek az emberek azonban nem fognak találomra fölszállni valamelyik buszra, ha a város egy meghatározott pontjára igyekeznek. Megkérdezik, melyik út vezet oda. Nagyon jól tudják, hogy amennyiben más úton haladnak, nem jutnak célba. Azzal is tisztában vannak, hogy ugyanaz a busz minden utasát egy irányba viszi.
Merre menjünk hát? Melyik a jó út?
Ebben a könyvben olyan ember szólal meg, aki nem habozik többé. Nem keresi a helyes utat, mert már megtalálta. Nem szubjektív élménybeszámolót nyújt arról, hogyan találja meg, hanem mindenki számára érvényes, objektív, egyszerű érvekkel igazolja, hogy Jézus Krisztus az egyetlen út az emberi élet céljához, a boldogsághoz, a beteljesedéshez. Nincs sok megváltó. Egyetlen megváltónk van: Jézus.

Szállítás

PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata


A Foxpost oldalán (foxpost.hu) válassza ki az Önhöz legközelebbi csomagpontot. 10 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra ingyenesen szállítunk!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!